måndag 15 augusti 2011

1 års kalas och loppisfynd del 1!

Oj, så länge sen sist! Lillbrorsan har fyllt 1 år och det firades med närmaste familjen (endast ca 20 st, och då kunde inte alla komma). Hans outfit för dagen bestod av en rea-body från lindex och ett par hemsydda brallor av underbart snygga utbåtstyget från Znok. Muddarna är av jeansfärgad jersey från JNY. Blev riktígt snyggt ihop!Under en minisemester i Övik med goda och glada grannar så var målet att stanna på så många loppisar som möjligt mellan Skell och Ö-vik. Vi lyckades ganska bra! Här är några fynd från ett ställe i Husum. Fick alltihop för 205kr! Men på lampan satt det en vanlig hederlig vit plastsladd, som nu har bytts ut till en tvinnad från Gysinge! Sååå mycket bättre!


Ska ladda batterierna och fota resten av fynden också!

Hade gott! (Har ändrat i inställningarna så nu borde alla kunna lämna kommentarer!)

 Jo! gå gärna in på min kompis blogg och var med och tävla om en snyggt designad halskrage!

http://tvaklasarbananer.blogspot.com/2011/08/vaja-hjalp-mig-och-vinn-ett-unikt.html

2 kommentarer:

 1. Har saknad dig på bloggen, bra att du är tillbaka. Min mans kondition räcker tyvärr inte för så många loppisar i sträck, men en hel del blev det för mig också i sommar. Mellan Bollnäs och Ljusdal finns det också en hel del. Fina byxor.

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott till Albin! Mycket fin i födelsedagsstassen!

  Vad duktig Du är på att loppisfynda! Du kan ju få till riktigt bra stilleben med de där klenoderna! Riktigt bra med sladden på lampan!:)

  Tack för länken förresten! Jätterart!

  Syns nästa vecka!

  SvaraRadera