söndag 3 juli 2011

Väska och mobilfodral

Ur Sömnadsmagasinet 5/2011 har jag gjort väskan, med några mindre förändringar i designen och från nummer 6/2011 har jag gjort mobilfodralet. Allt tyg kommer från Ohlssons!


Jag vet inte om det syns men på mobilfodralet så är det en ficka på utsidan, men nått blev nog knasigt för det känns som om den blev alldeles för hög. Men jag funderar på lite andra förändringar så det kanske blir ännu en :-)!

Om det var tidskrävande att sy ett fodrat mobilfodral så är en fodrad väska ännu mer tidsslukande, men det är ju liksom värt det i alla fall! Ganska skönt dessutom att bara använda sicksack och raksöm i ett stumt tyg och bara bränna rakt över nålarna utan att behöva oroa sig för att knäcka nån kniv!

Om någon annan skulle få för sig att vilja sy en väska så finns det en länk här intill som heter "Massor med väskmönster", där någon vänlig människa har samlat ihop "tutar" med väskmönster.

Från denna sida http://sewliberated.com/free-tutorials har jag sytt en toppig mössa till lillebror, resultatet blev riktigt bra, men jag tror att pappan inte blev lika förtjust i modellen. Tyvärr hade jag inte fångat den på bild så jag visar upp den en annan dag!

Tjing!!!

//Jenny

1 kommentar:

  1. Å, det där tyget gick inte av för hackor. Synd att vi inte har Ohlssons här.

    SvaraRadera